• ½ κιλό αλεύρι
• 2 κουτ. Σούπας ελαιόλαδο
• αλάτι και
• νερό όσο πάρει
• *απαιτείται επιπλέον ποσότητα αλεύρι για το άνοιγμα των φύλλωνγίνονται πέντε φύλλα
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε το αλεύρι, το αλάτι, το ελαιόλαδο και το νερό ώστε η ζύμη να μην κολλάει. Ζυμώνουμε να γίνει μια μαλακή και εύπλαστη ζύμη. Πλάθουμε το ζυμάρι χωρίζοντάς το σε πέντε μπάλες. Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Ανοίγουμε μια-μια μπάλα σε φύλλο ρίχνοντας αρκετό αλεύρι για να μην κολλήσουν.
Πηγή www.agro-tour.net
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου